Aanmelden seniorengids

Het wordt voor ouderen steeds lastiger om informatie te vinden op internet (bron: https://www.senior-live.nl/informatie-voor-senioren-slecht-vindbaar). De bedrijvengids wil hier een brug in slaan en ouderen helpen de informatie te vinden die zij nodig hebben. Inmiddels is de website van Senior-Live uitgegroeid tot dé informatiewebsite voor ouderen in Almere. Onze expertise op het gebied van ouderen en ons enorme netwerk maakt ons het ideale startpunt voor organisaties die de doelgroep ouderen wil bereiken.
Senior-Live vindt het erg belangrijk dat wij alleen de meest relevante organisaties kennis laten maken met onze doelgroep. Wilt u weten of uw bedrijf in aanmerking komt voor een vermelding op Senior-Live.nl? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

De voordelen voor een aanmelding in de Seniorengids van Senior-Live op een rij:

1. U profiteert van een hoge Googleranking van Senior-Live, waardoor uw bedrijf beter vindbaar wordt voor ouderen in Almere.
2. Via de Seniorengids bereikt u direct de doelgroep ouderen in Almere.
3. Senior-Live is dé informatiewebsite voor ouderen in Almere en heeft een enorm bereik door het aanbod van on-en offline activiteiten.

 

De verschillende Seniorengids pakketten:

BronsSenior-Live Brons

U kunt zich gratis aanmelden voor onze Senior-Live Seniorengids. U krijgt een bedrijfspagina met een adresgegevens en telefoonnummer van uw onderneming.

Gratis

Een voorbeeld van een Brons pagina kunt u hier vinden.

ZilverseniorLive zilver

Wilt u bezoekers net iets meer bieden en ervoor zorgen dat ze gemakkelijk op uw website terecht komen? Dan is het Zilver pakket iets voor u.
Een Zilver bedrijfspagina bevat een uitgebreide omschrijving (max. 300 woorden) in de Seniorengids, een link naar uw website en alle andere gewenste contactgegevens. Daarnaast plaatsen we uiteraard een bedrijfslogo en is er ruimte voor een foto.

€115,- per jaar (excl. BTW)

Een voorbeeld van een Zilver pagina kunt u hier vinden.

GoudseniorLive Goud

Wilt u uw bedrijf optimaal uitlichten? Met pakket Goud bieden wij bovenop de mogelijkheden van het Zilver pakket inclusief een informatievideo van 1 minuut aan (de opname en montage hiervan wordt volledig verzorgd door Stichting HierTV). De informatiefilm wordt niet alleen getoond op uw bedrijfspagina in de Seniorengids, maar zal tevens te gebruiken zijn voor ter eigen promotie. Zo kunt u de video ook op uw eigen bedrijfswebsite, Facebook of LinkedIn plaatsen.

€795,- per jaar (excl. BTW)

Een voorbeeld van een Goud pagina kunt u hier vinden.

Extra mogelijkheden
Banner Senior-Live homepage en seniorengidspagina
Bij het Zilver en Goud pakket bestaat de mogelijkheid tot een extra banner op de homepagina van Senior-Live: €85,- (excl. BTW) per maand. Let op: aantal plaatsen beperkt.

Aanmelden?
Nieuwsgierig of uw bedrijf of organisatie ook in aanmerking komt voor een vermelding in de Seniorengids? Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op via info@senior-live.nl of via telefoonnummer 06-34109860.