Fitness Online

Bewegen helpt om onze botten en gewrichten sterk te houden en de lenigheid, balans en stabiliteit te trainen. Hierdoor kunnen valpartijen worden voorkomen en voelt u zich fitter en gezonder.

Voldoende beweging houdt u bovendien langer mobiel en zelfredzaam. Het bevordert een gezonde nachtrust en vermindert stress.

Mira de Bruin van Wellness Projects geeft iedere maandagochtend van 9.30 uur tot 10.00 uur een fitness les die u thuis online mee kunt doen. Hierbij heeft u rechtstreeks contact met de instructrice.

Kosten en locatie
De kosten bedragen € 15,- per kwartaal. De eerste (proef)les is gratis. Fitness Online volgt u vanuit uw eigen huis, met uw eigen computer of tablet.

Aanmelden en/of informatie
U bent van harte welkom om deel te nemen aan Fitness Online. Indien u het wenst, kunnen wij van tevoren bij u langskomen om uw computer gereed te maken voor deelname. Daarbij zullen wij u meteen voorzien van een korte uitleg over hoe u kunt deelnemen.

Voor verdere informatie kunt u bellen naar 036-7370422 of loop even binnen bij ons hoofdkantoor aan de Kerkgracht 51 in Almere Haven.

Tweede lesdag erbij!
Binnenkort starten we met een tweede les op donderdagochtend van 10.00 tot 10.30 uur. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Via onderstaande button kunt u zich online aanmelden.

Inschrijven

 

Wat is Fitness Online?

Doet u al mee?

Klik dan op “Fitness Ruimte” hieronder:

Fitness Ruimte