Social Walk

Wandelen is een fijne en laagdrempelige manier om fit te blijven. De ontmoeting met anderen maakt het daarnaast ook gezellig. Wij noemen deze activiteit daarom een Social Walk!
De afsluiting van de Social Walk hebben wij een speciaal tintje gegeven. Na de wandeling wordt er een gezamenlijke cooling down gedaan met de deelnemers van Fitness Online (die met ons meedoen vanuit hun eigen huis). Om bij te komen hebben we koffie/thee en iets lekkers voor u klaar staan.

Iedere vrijdagochtend verzamelen wij vanaf 10.00 uur (wat u zelf prettig vindt) aan de Kerkgracht 41 in Almere Haven in het Green Story Café. Dit is ook het eindpunt van elke wandeling. Om 10.30 uur starten wij met de wandeling en we zijn rond 11.30 uur weer terug. De Social Walk is ook geschikt voor rollatorgebruikers. Ook een medische aandoening hoeft niet per definitie een obstakel te zijn om mee te doen. Wij houden rekening met uw situatie en tempo. Neem bij twijfel over uw fysieke gesteldheid vooraf contact op met uw huisarts of bespreek dit even met onze Social Walk begeleidster Maria Zaal.

De kosten bedragen € 3,- per keer, dit is inclusief koffie/thee en iets lekkers. U kunt deze contant voldoen. Bij matige regen gaat de wandeling door, bij erg slecht weer worden binnen oefeningen gedaan onder deskundige begeleiding. U kunt zich aanmelden voor de Social Walk bij onze Office Manager Hannie van der Wereld (036-7370422) of via het formulier hieronder.

cirkel_andre

Het verhaal van André

‘Omdat ik lichamelijke beperkingen heb, is het voor mij belangrijk om in beweging te blijven,’ vertelt André. ‘Het fijne van de Social Walk is dat er rekening wordt gehouden met iemands persoonlijke omstandigheden.’
Lees hier verder

 

Aanmeldingsformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)*

Uw telefoonnummer

Eventuele opmerking

*Heeft u geen e-mail adres dan kunt u zich aanmelden door even te bellen naar 036-7370422