Zing & Lach

Wat is Zing en Lach?

Een Zing & Lach sessie is een theatersessie die wij via een beeldbelverbinding aanbieden aan woonzorgcentra of aan zelfstandig thuiswonende senioren. Hoe we de sessie precies invullen hangt af van de voorkeuren van de deelnemers. We willen niet alleen dat zij het leuk vinden, maar we willen de deelnemers ook verleiden om actief mee te doen. Wat kunt u verwachten? Denk aan bijvoorbeeld het zingen van liedjes uit de oude doos, een goochelshow, samen muziek maken of het uitbeelden van een verhaal. Maar ook andere opties zijn mogelijk. Wij houden rekening met de wensen van de deelnemers.

Hoe werkt het?

Zodra wij een aanmelding ontvangen, nemen wij contact op. Wij stellen een paar korte vragen zodat wij de sessie goed kunnen afstemmen op de voorkeuren van de deelnemers. Vervolgens plannen we een datum voor de Zing & Lach sessie. Een moment om naar uit te kijken!

Wat zijn de kosten?

Wij verzorgen de Zing en Lach sessies voor woonzorgcentra en zelfstandig thuiswonende senioren in Almere en de regio. Een sessie duurt 30-45 minuten en kost €50 exclusief btw. Wij bieden u een gratis proefsessie aan. Voor zelfstandig thuiswonende senioren zijn de kosten afhankelijk van het aantal deelnemers.

Wie verzorgt de sessies?

De sessies worden verzorgd door Gerard Poot met assistentie van enthousiaste vrijwilligers. Gerard is een Almeerse culturele duizendpoot. Hij is dirigent van enkele koren, verzorgt shows en is muzikaal goed onderlegd.

Wat maakt het bijzonder?

Een Zing & Lach sessie is interactief theater op maat, voor een besloten publiek. Dat doen we via een webcam, laptop en een veilige online verbinding. Tijdens de sessie kan iedereen hierdoor vanuit huis of de betreffende ruimte in het woonzorgcentrum actief meeluisteren en meedoen.

Ouderen zingen en lachen met Gerard Poot

Voor wie?

In principe zijn wij er voor iedereen. Op dit moment richt Zing en Lach zich met name op senioren in woonzorgcentra.

Wie zijn wij?

Senior-Live heeft tot doel om Almeerse senioren via de digitale wereld te ondersteunen om zo lang mogelijk met plezier thuis te kunnen wonen. Of het nu gaat om Skypen met de kleinkinderen, sociaal actief zijn via Facebook of uw bankzaken online regelen, bijvoorbeeld. Bij Senior-Live helpen wij u om de technologie van nu te begrijpen en te gebruiken. Dit doen wij door middel van workshops, activiteiten en assistentie aan huis.

Waarom geloven wij in Zing & Lach?

Humor en muziek doen ons goed. Een Zing en Lach sessie aan is een onvergetelijke, verrijkende ervaring.

Meer informatie?

Wilt u meer weten of een (proef)sessie aanvragen? Mail dan naar contact@senior-live.nl of bel ons via 036-7370422.