Senior Live

Aanmelden nieuwsbrief

Gezocht: enthousiaste vrijwilligers met een hart voor senioren

Posted by
/ /

alice

Tonnie bonnetjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u een verschil maken in Almere? Wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers om onder andere te assisteren bij onze Social Walk, Android workshops en het fietsverwenarrangement.

Social Walk: wij zoeken iemand die bekend is in Almere-Haven en over een goede conditie beschikt. Daarnaast is het van belang van u affiniteit heeft met senioren. Het betreft de vrijdag.

Fietsverwenarrangement: wij zoeken iemand met technisch inzicht en bekendheid met Google maps. Het betreft de vrijdag.

Als stichting voor Almeerse senioren slaan wij de brug tussen de wereld van de 55-plusser en de technologie van nu. Van computervaardigheden tot een wereldreis op de Google fiets; wij verzorgen diensten en activiteiten op diverse locaties en online. Ook werken wij regelmatig samen met andere organisaties waarbij we onze expertise inzetten en de krachten bundelen. Onze vrijwilligers helpen ons bij onze diensten en activiteiten maar ook tijdens bijvoorbeeld evenementen en flyeracties.

Vrijwilligerswerk bij Senior-Live is niet alleen waardevol maar ook leerzaam en gezellig. Als vrijwilliger bent u onderdeel van een enthousiast en hecht team. U wordt ondersteund door ons vaste team en daarnaast zijn praktische zaken goed geregeld
jdome.

Affiniteit met  ICT (e-health in het bijzonder) komt zeker goed van pas, maar is geen vereiste. Heeft u interesse? Mail dan naar lindy@hiertv.org of gijs@hiertv.org of bel ons op 036-7370422. Uiteraard mag u ook altijd even binnenlopen op de Kerkgracht 41-51, Almere-Haven.