Senior Live

Aanmelden nieuwsbrief

Het verhaal van André

Posted by
/ /

In de serie ´Het Persoonlijke gezicht van Senior-Live maakt u vandaag kennis met André; een van de enthousiaste deelnemers aan onze Social Walk. André is dol op de buitenlucht en geniet met volle teugen van deze gezellige wekelijkse wandeling. ¨Omdat ik lichamelijke beperkingen heb, is het voor mij belangrijk om in beweging te blijven,¨ vertelt André. ¨Het fijne van de Social Walk is dat er rekening wordt gehouden met iemands persoonlijke omstandigheden¨. Voor mij is er bijvoorbeeld een speciaal groepje samengesteld, ze houden een oogje in het zeil vanwege mijn medische situatie¨ , voegt hij er aan toe. ¨Ik moedig iedereen aan om mee te doen, want iedereen kan meedoen¨. Bovendien is het gezellig om na afloop samen soep te eten, dit schept een extra band. Ik moet er alleen altijd wel even voor zorgen dat ik nog een plekje heb voor de lekkere vis, die mijn vrouw thuis klaar heeft staan als ik terug kom¨, voegt André er met een lach aan toe.

Wilt u meer verhalen lezen? Zie ´Het verhaal van Sophie´ https://www.senior-live.nl/%C2%A8dankzij-fitness-live-voel-ik-mij-veel-fitter%C2%A8/

U bent van harte welkom om mee te doen aan onze wekelijkse Social Walk, welke we afsluiten met een cooling down en samen genieten van huisgemaakte soep. Zie https://www.senior-live.nl/activiteiten/social-walk-voor-55/ voor meer informatie.