Senior Live

Aanmelden nieuwsbrief

Het verhaal van Hetty

Posted by
/ /

IMG-20150715-WA000Misschien heeft u haar aan de lijn gehad of gesproken toen u ons kantoor binnenliep. Vanaf het prille begin is Hetty Cramm betrokken bij onze stichting. Als office manager zorgt zij ervoor dat alles in goede banen geleid wordt. Van het registreren van aanmeldingen voor activiteiten tot het meehelpen op beurzen: onze Hetty is van alle markten thuis.

Als senior had Hetty niet gedacht nog een baan te vinden. Ze volgde een herintrederscursus op computergebied. De toenmalige directie van Senior-Live zag een mooie kans voor Hetty om hun administratief te ondersteunen. ¨Deze heb ik met beide handen aangegrepen¨. Hetty heeft dan ook een mooi advies voor alle Almeerse senioren. ¨Het is nooit te laat om computervaardigheden te leren en dit kan nieuwe kansen op uw pad brengen¨.

Hetty werkt met veel plezier voor Senior-Live. ¨We hebben een hele goede sfeer op kantoor. Bovendien, zelf senior zijnde, heb ik affiniteit met de activiteiten die worden georganiseerd¨, voegt Hetty er aan toe. ¨Onze wandel en fitnessactiviteiten zijn uniek omdat ze aangepast zijn aan de situatie van senioren. Wij houden rekening met de leeftijd en eventuele beperkingen van onze deelnemers. Dat is bij reguliere activiteiten niet het geval. Bij onze computercursussen wordt er ook op het eigen niveau en met veel geduld lesgegeven¨.

In de jaren dat Hetty werkzaam is bij Senior-Live, heeft zij al van alles meegemaakt. Een hoogtepunt was zeker het moment dat Hetty oog in oog stond met onze nieuwe koning tijdens het kennismakingsbezoek aan Flevoland. ¨Ik heb hem spontaan een Senior-Live flyer aangeboden, voor zijn moeder¨ voegt Hetty er lachend aan toe. Willem-Alexander bedankte Hetty hartelijk en vond het ´heel leuk´. En wij zijn benieuwd of Prinses Beatrix vanuit Kasteel Drakensteyn mee gaat doen aan Fitness Online.