Senior Live

Aanmelden nieuwsbrief

Huiselijk café met meerwaarde in onze voormalige publieksruimte

Posted by
/ /

eetsmakelijk

Velen van u hebben de verbouwingswerkzaamheden in onze voormalige publieksruimte met belangstelling gevolgd, en zich afgevraagd wat er zou gaan gebeuren. Graag delen wij met u het mooie nieuws dat u vanaf maandag 18 april aanstaande op deze locatie terecht kunt voor een heerlijk nieuw concept. Het Green Story Café opent dan voor u haar deuren.

Het Green Story Café wordt gefaciliteerd vanuit TOA Het Werkt (een dochteronderneming van Doenersdreef Zorg). Dit is een organisatie die jongeren met een afstand tot participatie een leerwerkplek biedt. Dit doen zij vanuit de visie dat er voor iedereen een plaats is in de maatschappij.

Het café zal zes dagen per week geopend zijn en heeft een huiselijke sfeer met meubilair wat op maat gemaakt is op Bali. Het initiatief The Green Story richt zich op de nieuwe, circulaire economie met oog voor duurzaamheid. Vanuit deze visie zijn de producten op de menukaart zo veel mogelijk op biologische en fairtrade wijze geproduceerd. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van heerlijke Rainforest Label koffie. U draagt hiermee bij aan een beter bestaan voor koffieboeren in Zuid-Amerika.

the green story logo

Onze workshops worden inmiddels gegeven in de voormalige studio op nr 51, welke de afgelopen maanden omgebouwd is tot een ruim leslokaal met een prettige ambiance en een prachtig uitzicht over de Kerkgracht. Het Google fietsverwenarrangement zal voortaan plaatsvinden in het Green Story Café. Vanaf media juni kunt u in het Green Story Café ook komen genieten van een foto expositie over het Almere van vroeger. Deze organiseren wij in samenwerking met 40 jaar Almere.

In mei 2016 zal de officiële opening van het Green Story Café plaatsvinden. Hierover volgen binnenkort meer details. Komt u gezellig proeven volgende week? De openingstijden zijn:

maandag 9.00 uur-17.00 uur
Dinsdag: 9.30 uur-17.30 uur
Woensdag: 9.30 uur-17.00 uur
Donderdag: 9.30 uur-17.30 uur
Vrijdag: 9.30 uur-17.30 uur
Zaterdag 9.30 uur-17.30 uur 

Adres: Kerkgracht 41, Almere-Haven Centrum. Tot ziens!