Senior Live

Aanmelden nieuwsbrief

Ons team

Gijs : Directeur

Gijs

Directeur

Gijs Roelofsen is verantwoordelijk voor de algehele aansturing van het Senior-Live team en het in goede banen leiden van de dagelijkse gang van zaken. Gijs studeerde Beleid, Communicatie & Organisatie en is ook werkzaam voor GGD Flevoland. In zijn vrije tijd is hij graag op het voetbalveld te vinden.

Silke : Projectmanager

Silke

Projectmanager

Silke is projectmanager van de diensten Zing en Lach, Koffietijd Online en Fitness Online. Ze stuurt verschillende vrijwilligers aan en is verantwoordelijk voor de Social Media kanalen van Senior-live. Silke studeerde Persuasive Communication aan de Universiteit van Amsterdam en heeft ruime ervaring op het gebied van seniorenmarketing.

Ko : ICT Adviseur

Ko

ICT Adviseur

Ko helpt ons bij onze workshops, computerinloop en computerhulp op afspraak. Ko gaf jarenlang les aan senioren in Winschoten en zet zich nu in voor Almeerse senioren. Met zijn achtergrond in het leger vormt hij meteen ook een uitstekende 'captain' voor ons team. Daarom noemen we hem 'Ko de coach'!

Hannie : Administratieve ondersteuning

Hannie

Administratieve ondersteuning

Hannie van der Wereld past met haar mooie achternaam heel goed bij de wereld van Senior Live. Op kantoor biedt Hannie ons administratieve ondersteuning, zoals het verwerken van aanmeldingen. Ook voorziet zij ons team van handige tips en trics. Wellicht heeft u Hannie wel eens ontmoet bij HEMA, waar zij jarenlang het gezicht van de klantenservice was. Hannie heeft een passie voor gezonde voeding, wat goed van pas komt bij de culinaire activiteiten van Senior Live.

Bart : ICT adviseur

Bart

ICT adviseur

Na jarenlang zelfstandig ondernemer te zijn geweest, zet Bart zich nu met veel plezier in voor Senior-Live. Bart is een toegewijde collega die met zijn humor altijd leven in de brouwerij brengt.

Bram : ICT Adviseur

Bram

ICT Adviseur

Bram helpt ons op ICT gebied met diverse zaken, zoals de techniek voor Zing en Lach en Koffietijd Online. Ook is hij een van onze workshopdocenten. Bram bezoekt senioren ook thuis waar hij hun helpt met computerzaken. Hij staat altijd klaar om technische vragen te beantwoorden. Dus wilt u iets weten; vraag het Bram.

Maria : Vrijwilliger Social Walk

Maria

Vrijwilliger Social Walk

Maria is hét gezicht achter onze activiteit Social Walk. Daarnaast was Maria betrokken bij het allereerste begin van onze stichting. Daarom hebben we onze vergaderzaal 'Mariazaal' genoemd. Nu geniet zij van haar welverdiende pensioen, al zit zij zeker niet stil. Ze runt ook nog een B&B en zet zich als vrijwilliger in voor Staatsbosbeheer.

Thomas : Google fiets vrijwilliger

Thomas

Google fiets vrijwilliger

De Britse Thomas is een voormalig instrumentmaker. De Google fiets kent voor hem geen geheimen want hij heeft meer dan 40 jaar werkervaring in de techniek. Thomas is blij met zijn nieuwe uitdaging als Google fiets vrijwilliger. In zijn vrije tijd is hij een trotse opa en hij gaat voor vakanties graag terug naar de mooie stranden van Cornwall.

Aziz : Gastheer en andere zaken

Aziz

Gastheer en andere zaken

Aziz helpt ons als gastheer en met allerhande andere taken. Met zijn ervaring als vrijwilliger bij De Overloop en als chaffeur en kok, zijn wij heel blij met zijn inzet en expertise. Ook helpt Aziz ons met ondersteuning bij de Google fiets.

Tonnie : Vrijwilliger Computerworkshops

Tonnie

Vrijwilliger Computerworkshops

Tonnie assisteert ons bij de wekelijkse computerlessen. Zij is ook dé vraagbaak als u extra uitleg nodig heeft tijdens de workshops. Ziet u een aanwijsstokje, dan ziet u Tonnie.