Tien ergernissen van Will

Posted by
/ /

Iedereen ergert zich aan dingen, ik dus ook. Ik kan er wel tientallen bedenken maar laat het even bij deze tien:

 1. Met een ingezeept hoofd onder de douche staan en tot de ontdekking komen dat het douchegel is en geen shampoo. Ik ga nooit met bril op onder de douche en zonder bril zijn de etiketten niet te lezen. Geldt trouwens niet alleen voor de shampo en douchegel flacons maar ook voor pakjes en zakjes saus, currypasta en kruiden. Het liefst zetten ze de kleine letters nog in een blauwe of rode achtergrond. Dan kan ik het met bril op nog niet eens lezen.
 2. Ingesealde eyeliners of wenkbrauwpotloden die je met geen mogelijkheid open krijgt zonder een mes of schaar in je hand te steken.
 3. ‘Zeepkruiden’ zoals koriander en rozemarijn in etenswaren. ik walg ervan. Het is net of je een stuk zeep zit te eten. Het schijnt in de genen te zitten heb ik me laten vertellen.
 4. Een vrouwspersoon in dezelfde ruimte als jij die een parfum opheeft waar je in no-time een barstende koppijn en een gierende benauwdheid van krijgt.
 5. Sta je de kattenbak uit te soppen staan de katten achter je te wachten en duiken er direct in om hun geurende behoefte in de schone bak achter te laten.
 6. Denk je net dat je de vierde in de rij bent bij een bepaalde supermarkt en je je boodschappen gratis krijgt, gaat er een andere kassa open. Het is me nog nooit gelukt!
 7. Moet je een spoedklusje op de naaimachine doen breekt je naald. En het was de laatste.
 8. Heb je een kopie van je paspoort nodig doet je printer het niet.
 9. Wil je een lekkere zalmschotel maken ben je de zalm vergeten. (Voor zalm kan je andere essentiële ingrediënten invullen.)
 10. Een leeg wc-rolletje aan de houder. Hoeft geen nadere uitleg denk ik.

Fijne week zonder ergernissen!

 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Vimeo