Senior Live

Aanmelden nieuwsbrief

Tip van de Sint: online lootjes trekken

Posted by
/ /
sint

Wellicht bent u al bezig met de voorbereidingen voor 5 december. En daar kan de online Sint u een handje bij helpen. Daarom delen wij vandaag deze handige tip van onze collega’s van SeniorWeb.

Een handige manier om voor de feestdagen lootjes te trekken, is via internet. Dit kan bijvoorbeeld via de website Lootjestrekken.nl Op de ouderwetse manier, met papieren briefjes, lootjes trekken is leuk maar kan omslachtig zijn. Het moet telkens opnieuw als partners elkaar trekken, en wat als niet iedereen bij elkaar in de buurt woont? Lootjes trekken via internet is dan een handige oplossing.

Hoe werkt online lootjes trekken?
De website werkt heel simpel: vul ieders naam en mailadres in, en alle deelnemers trekken een digitaal lootje. U kunt aangeven welke mensen elkaar niet mogen trekken. De verlanglijstjes worden digitaal bewaard en kunnen altijd worden aangepast. Vragen over een cadeauwens? Stel ze dan via de site.

Mogelijkheden
Nieuw is de mogelijkheid om via WhatsApp een groep aan te maken om lootjes te trekken. Dat is handig als niet iedereen een mailadres heeft. De website is gratis te gebruiken. Wij wensen u alvast een fijne Sinterklaasavond!