Workshop LinkedIn voor oudere werkzoekenden

Deze gratis workshop gaat over LinkedIn; het professionele netwerk waar je als werkzoekende je real life netwerk kan aansluiten en uitbreiden met de contacten van jouw connecties. De bedoeling is gebruik te maken van elkaars zakelijke netwerk en zodoende makkelijker een baan te vinden.

De beginners training wordt gehouden op 30 oktober en 6 november van 10-12u bij HierTV op de Kerkgracht 41-51 in Almere Haven.
Bedoeld voor oudere werkzoekenden die zich professioneel willen profileren op LinkedIn.
Zelf een laptop meenemen eventueel is er een te leen.
Voor thuis om te oefenen is eigen PC met internet nodig.

Dit is een samenwerking tussen Keem Social Media Trainingen, Senior-Live en St Werken voor Werk

José van Kemenade is lid van Werken voor Werk en is haar bedrijf Keem Social Media Trainingen net officieel gestart. Zij geeft trainingen LinkedIn, zakelijk Facebook, zakelijk Twitter en Pinterest aan volwassenen, in groepen maar ook individueel.

Stichting Werken voor Werk is een groep ambitieuze werkzoekenden in Almere, die niet stil staan. Wij brengen 45-plussers op MBO+ niveau actief met hun expertise onder de aandacht bij potentiële werkgevers (of tijdelijke opdrachtgevers). We investeren binnen het netwerk volop in eigen kunnen door het geven + volgen van workshops en trainingen. Alles gericht op professionele groei en geheel ontstaan via LinkedIn, met in 1 jaar tijd al 400 groepsleden. Voorwaarde voor deelname is een LinkedIn account.

Sociale media trainingen en workshops in Almere - LinkedIn (1)

Sociale media trainingen en workshops in Almere – LinkedIn

Voor meer informatie en inschrijving:. mariena.wiersema@werkenvoorwerk.nl

Contactpersoon Werken voor Werk:
Mariena Wiersema, tel. 06-13592697