Senior Live

Aanmelden nieuwsbrief

Zing en Lach van start bij Senior-Live: komt u ook?

Posted by
/ /
Ouderen-zingen-en-lachen-met-Gerard-Poot-300x225

Op vrijdag 9 oktober aanstaande bent u van harte welkom bij deĀ  feestelijke start van ons initiatief Zing en Lach. Op deze dag is iedereen van harte welkom om vrijblijvend een Zing en Lach sessie bij te wonen in onze publieksruimte aan de Kerkgracht 41 te Almere-Haven. We starten om 13.00 uur tot ongeveer 14.00 uur. Koffie en iets lekkers staan voor u klaar. De kickoff is voor iedereen; bijvoorbeeld mantelzorgers, familie van senioren die baat hebben bij Zing&Lach en ook als u werkzaam bent in de zorgsector bent u van harte welkom.

Zing en Lach is in eerste instantie bedoeld voor thuiswonende senioren die kwetsbaar zijn door bijvoorbeeld lichte dementie of eenzaamheid. Afhankelijk van de interesses van de klant verzorgen wij een komische, muzikale of theatrale voorstelling. Via beeldcommunicatie kunnen twee andere klanten ook actief meedoen aan Zing en Lach vanuit hun eigen woning. Iedere sessie duurt ongeveer 45 minuten en er zijn geen kosten aan verbonden. De technische benodigdheden worden geheel door Senior-Live verzorgd.

Voor meer informatie en een video-impressie over Zing en Lach: www.zingenlach.nl of facebook.com/seniorliveNL. Kent u iemand in uw omgeving die u wilt aanmelden? Dan kunt u contact met ons opnemen via 036-7370422 of info@senior-live.nl