Senior Live

Aanmelden nieuwsbrief

Zomerschool voor senioren 2017

Posted by
/ /

De stichting Zomerschool voor Senioren Almere (ZvS), waarin vertegenwoordigers van de KBO en PCOB samenwerken met stichting De Schoor, verzorgt ook dit jaar in de maanden juli en augustus, voor de 50-plussers van Almere een aantal activiteiten op het gebied van ontspanning, cultuur en educatie, inspanning en gezelligheid. Inmiddels voor het negende jaar. Bij ontspanning kunt u denken aan het genieten van een muzikaal optreden, een lekkere lunch of met de bus erop uit.

U kunt zich inschrijven voor één of meerdere activiteiten op de volgende inschrijfmiddagen: donderdag 6 juli en dinsdag 11 juli 2017 tussen 13:00 en 15:00 uur op de locaties:

 

  • Stad: Kerkcentrum De Lichtboog, Klokkeluiderstraat 10, 1315 EJ
  • Haven: Senior Live, Kerkgracht 51, 1354 AG
  • Buiten: De Bibliotheek, Baltimoreplein 112, 1334 KA

Bovendien op dinsdag 11 juli tussen 10:00 en 12:00 uur in restaurant De Ziel van zorgcentrum De Archipel in Literatuurwijk.

NB Door onvoorziene omstandigheden kunnen altijd wijzigingen in het programma optreden. U wordt daar tijdig van op de hoogte gesteld.

Actuele informatie wordt bijgehouden op: www.zomerschoolvoorseniorenalmere.nl en Facebookpagina: Zomerschool voor Senioren Almere; hierop worden ook de foto’s geplaatst.

Bij inschrijving dient u contant te betalen. Leden van een ouderenbond krijgen 1 euro korting op activiteiten hoger dan 10 euro; op activiteiten met een * wordt geen korting gegeven. Voor iedere deelnemer dient een apart formulier te worden ingevuld! Voor de volledige voorwaarden en eventuele korting zie: www.zomerschoolvoorseniorenalmere.nl

Het bestuur van de stichting Zomerschool voor Senioren Almere wenst u prettige zomermaanden en veel plezier bij de diverse activiteiten!

Telefonisch bereikbaar: 06 231 88 610 e-mail: zomerschoolvoorsenioren@gmail.com